INKLUZIV TA’LIM JARAYONIDA FIZIKA DARSLARINI TASHKIL ETISH, MASALALARNI MUHOKAMA QILISH BO‘YICHA USLUBIY TAVSIYALAR - Urinova , Kamala Komildjonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada nogironligi bo‘lgan talabalar uchun fizika darslarini tashkil etish bo‘yicha uslubiy tavsiyalar . Tayanch-harakat tizimida buzilishlari bo‘lgan bolalarni jismoniy muammolarni hal qilishga o‘rgatish xususiyatlari batafsil ko‘rib chiqiladi.