FARG‘ONA VODIYSIDA TARQALGAN BURCHOQDOSHLAR OILASIGA MANSUB ASTRAGALUS.L TURKUMI O‘SIMLIKLARI - Bedyarova, Odinaxon Ulug‘bek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Mazkur maqolada Farg‘ona vodiysida uchraydigan burchoqdoshlar oilasi Astragalus.L turkumi o‘simliklari haqida umumiy ma’lumotlar berilgan.