ALISHER NAVOIYNING SADDI ISKANDARIY DOSTONINING TILI VA USLUBI - Shukurov, Hasan Nazarovich (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada Alisher Navoiyning “Saddi Iskandariy” dostoninig tili va uslubi haqida fikr yuritilgan.