“АҚЛЛИ” ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИГИГА ЎТИШ ВА ФАН ВА ТЕХНИКА ЮТУҚЛАРИ - Ёрматова, Д.; Баротов, Ж. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ушбу мақолада ердан унумли фойдаланиш, экинларни хосилдорлигини ошириш ва озиқ-овқат хавфсизлигига эътибор бериши муаамоларида “ақлли” қишлоқ хўжалигидан фойдаланиш борасида олиб бориладиган вазифалар ҳақида сўз кетади.