NORIN TUMANI ETNOGRAFIYASIGA BIR NAZAR - Solijonov, O.U. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yurtimizning boy etnografik hududlaridan biri Norin tumani aholisining etnografiyasi haqida qisqacha bayon etilgan.