ИЖТИМОИЙ ҲИМОЯГА МУҲТОЖ ФУҚАРОЛАРНИНГ АРЗОН УЙ-ЖОЙЛАР БЕРИШ ҲАМДА ЎРТАЧА ОЙЛИК ДАРОМАДИ ЮҚОРИ БЎЛМАГАН ФУҚАРОЛАРНИНГ КРЕДИТ ВА СУБСИДИЯ БЎЙИЧА МУРОЖААТЛАРИНИ ЯГОНА ИНТЕРАКТИВ ДАВЛАТ ХИЗМАТЛАРИ ПОРТАЛИ ОРҚАЛИ ҚАБУЛ ҚИЛИШ ТИЗИМИНИ ЖОРИЙ ЭТИШ МАСАЛАЛАРИ - Ойбек Олим ўғли, Мансуров (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ушбу мақола, асосан, ижтимоий ҳимояга муҳтож фуқароларнинг арзон уй-жойлар бериш ҳамда ўртача ойлик даромади юқори бўлмаган фуқароларнинг кредит ва субсидия бўйича мурожаатларини қабул қилиш борасидаги муаммолар тахлили ва ушбу бўйича мурожаатларини ягона интерактив давлат хизматлари портали орқали қабул қилиш тизимини жорий этиш таклифи ва бу борадаги масалалар ечимининг мазмунига бағишланади.