SACCHAROMYCES CEREVISIAENING MORFOFIZIOLOGIK XUSUSIYATNI O‘RGANISH - Amaniyazov, I.P; Tolibaev., K.T. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Zamburug‘larning dunyosi yer yuzida tarqalish ko‘pchilik olimlarni qiziqishni uyg‘atadi. Saccharomyces cerevisiaedan har xil aziq ovqat sanaotida, achitqi sifatida ishlatilib kelmoqda. Saxaromisetler sinf vakillar ishida eng ko‘p o‘rganilgan vakillaridan biri hisoblanadi.