БЮДЖЕТ ТАШКИЛОТЛАРИДА ХАРАЖАТЛАР ҲИСОБИ ВА ИЧКИ НАЗОРАТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Мўминов, Зокир Шавкат ўғли,; Mуминова, Парвина Илхом қизи; Мехмонов , С. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ушбу мақолада бюджет ташкилотларида харажатлар ҳисоби ва ички назоратини такомиллаштириш бўйича асосий тушунчалар муаммонинг ечими ва таҳлиллари келтирилган.