КОМПОЗИТ ПОЛИМЕР АРМАТУРА УЧУН ИШЛАБ ЧИҚИЛГАН АНКЕР ҚУРИЛМАЛАРИНИНГ ТАҲЛИЛИ - Ахмедов , Бархаёт Боратбой ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Композит полимер арматурасинининг 0,45 кучланиш кучининг қийматида кучланиш учун анкер типидаги қурилманинг назарий тадқиқотлари тасвирланган. Aрматуранинг техник кўрсаткичлари, шу жумладан арматура учларини олдиндан маҳкамлаш учун арматура мустаҳкамлиги ва чўзилиш синовлари пайтида арматурада сирпанмаслик учун шартлар бажарилганда олинган.