DASTURIY VOSITA YORDAMIDA HARORAT SIGNALLARNI UZATISHDA SIMSIZ TARMOQ QURILMASIDAN FOYDALANISH ARDUINO NANO PLATASI VA UNING IMKONIYATLARI - Ismoilov , Shohimardon Muhammadjonovich; Abdujalilov, Sodiqjon Muhammadamin; Ismoilov , Ahror Muxamadibragimovich (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Avtomatlashtirilgan haroratni monitoring qilish qurilmasi ma’lumotlarni tashqi hisoblash tizimlariga, shu jumladan kompyuterga uzatishni ta’minlaydi. Bu USB seriya portidan foydalanadi. Ushbu cheklov haroratni o‘lchaydigan odamning yonida tashqi qurilmalarning bevosita mavjudligini talab qiladi.