ЗАМОНАВИЙ ҚУРОЛЛИ МОЖАРОЛАРДА ҚУРОЛ-АСЛАҲА ВА ҲАРБИЙ ТЕХНИКАЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Рахмонов , Камол Бозорович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада замонавий қуролли можароларда қурол-аслаҳа ва ҳарбий техникаларга ўз вақтида техник хизмат кўрсатиш ишларининг долзарблиги кўрсатиб ўтилган.