TEKISLIKDA ANIQ GEOMETRIK SHAKLLARNI BARPO ETISH - Yo‘ldosheva , Nasiba Zohidjon qizi; G‘afforov , Abdurashid Abdisalim o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yer sirtidagi tekislikda aniq geometrik shakllar barpo etish hamda shtrix – kodli nivelir reykasi bo‘yicha sanoq olishini avtomatik ravishda bajarish va zamonaviy texlogiyalarni joriy etish chora tadbirlari o‘rganildi.