ANDIJONIM SAN’ATI FAXRIYLARI - Shukurova , Margʻubaxon; Fazliyeva, Laylo (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Andijonning fidoiy san’atkorlari, andijon farzandlari, SSSR Xalq artisti, buyuk aktyor va rejissor ABBOS BAKIROV va uning turmush oʻrtogʻi Oʻzbekiston xalq artisti, xonanda va aktrisa QAMARA BURNASHEVA lar haqida soʻz boradi.