OG‘ZAKI NUTQ VA UNING XUSUSIYATLARI - Ibragimova , Latofat Sunnatovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada og‘zaki nutqning o‘ziga xos sifatlari, uning rivojlanish bosqichlari, og‘zaki nutqning yozma nutqdan farqli tomonlari haqida so‘z boradi.