MILLIY QADRIYATLAR VA YOSHLAR EKOLOGIK MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH - Ostanov , Jamolidin Elmurodovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada shaxs ekologik madaniyatini shakllantirishda milliy va umuminsoniy qadriyatlarning o‘rni haqida so‘z boradi. Bundan asosiy maqsad, yoshlarda tabiatni sevish, uni muhofaza qilish, tabiat nematlaridan oqilona foydalanish kunikmalarini hosil qilish va milliy qadriyatlarimizga bo‘lgan e’tiborni saqlab qolishdan iboratdir.