AGRESSIYA MUAMMOSINING DIAGNOSTIK ASOSLARI - Shermetov , Atabek Ismoilovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada askarlarda agressiya muammosini o‘rganishning diagnostik asoslari yoritilgan. Agressiya va agressiv xulqni o‘rganish anchagina o‘ziga xos murakkabliklarga ega ekanligi ko‘rib chiqilgan.