FRAZEMALARNING MILLIY-MADANIY SEMANTIK TAHLILI - Abdujalilova, Feruza Shodiyarovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada frazemalarning milliy-madaniy an’ana va udumlar, tarixiy an’analar bilan bog‘liq milliy ruhdagi maqol, matal, iboralar tahlilga tortilgan.