MIJOZLARNING ONLAYN XARID QILISHDAN QONIQISHI - Komilovich , Elov Olimjon; Xolboyeva , Marjona; Pirmamatova , Nozima (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolaning maqsadi Tez-tez online xaridlarni amalga oshiradigan xaridorlar qanchalik mamnun boʻlganligiga qaratilgan . Hozirgi vaqtda online xarid qilish - juda taniqli va tez rivojlanayotgan onlayn bozor hisoblanadi. Koʻp odamlar ushbu onlayn xarid qilish platformasidan foydalanish juda qulay vosita sifatida qarashadi va turli xil tovarlarni sotib olishadi. Tadqiqot sotuvchining javobiga, samaradorligiga qaratiladi. Mijozlarning ehtiyojini qondirishga taʼsir qiluvchi omillarni oʻrganish va tahlil qilish juda muhim.