SANOAT ROBOTLARINING ISHLAB CHIQARISHDAGI O‘RNI - Abduvaliyev , Jamoliddin Abduvosit o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Sanoat robotlarining vazifalari, sanoat robotining tuzilishi, sanoat robotlarining ijobiy va salbiy tomonlari va kelajakdagi o‘rni va rivojlanishi. Bugungi kunda ishlab chiqarishda sifatli va tejamkor mahsulot olishda inson omilini kamaytirish hamda inson omilini havfsizligini taminlashda inson omili o‘rniga sanoat robotlarini qo‘llash.