BO‘LAJAK MUHANDIS XODIMLARNING MOTIV VA MOTIVATSIYALARI - Karimov , Sardorbek Anvarjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada universitet talabalaridagi motiv va motivatsiyalarning kelib chiqishi o‘rganildi. O‘rganish asosan dars jarayonlarida suhbat metodi orqali amalga oshirildi.