YUQUMLI BRUTSELLYOZ KASALLIKLARGA DIAGNOZ QO‘YISH - Kamolov , F.B; Mingishev , Y.Y; Tuxtamishov , N.S (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mamlakatimiz hududidagi aholini sifatli go‘sht va sut mahsulotlari bilan ta’minlash maqsadida qishloq xo‘jaligi hayvonlari mahsulotlaridan o‘tadigan yuqumli brutsellyoz kasalligi bilan kasallanishni oldini olish maqsadida, kasallikni kelib chiqish sabablarini bartaraf etish va aniqlash usullari haqida qisqacha amaliy tavsiyalar haqida ma’lumotlar berilgan.