KOXLEAR IMPLANT QO‘YILGAN BOLALAR BILAN DASTLABKI OLIB BORILADIGAN ISHLAR - Abduxalilova , Marjona Ixtiyor qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bu maqolada eshitishida nuqsoni bo‘lgan bolalarning nutqini rivojlantirishda eshitish qoldig‘idan foydalanishga ustuvorligi va koxlear implant nima, u qanday vazifani bajaradi va koxlear implant qo‘yilgan bolalar bilan olib boriladigan ishlar haqida so‘z olib boradi.