ALISHER NAVOIYNING SHE’RIYATDA INSON RUHIYATINI IFODALOVCHI RANG - Abduvaliyev , A (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Alisher Navoiyning she’riyatida bitta sariq rangni ifodalovchi so‘zning forscha, arabcha, o‘zbekcha sinonim ma’nolarida butun bir xalqning o‘gir hayoti jabr, zulm, g‘am va qayg‘ularini ifoda eta olgan.