СУВДА ЭРУВЧАН CdTe КВАНТ НУҚТАЛАРИ СИНТЕЗИ - Дадажонова , Г.А; Позилжонова , Г.Ж; Каттаев , Н.Т; Акбаров , Х.И (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Гидрофиль табиатли CdTe квант нуқталари синтез қилинган ва унинг ўлчам хусусиятлари ютилиш спектри ҳамда рентгенофазафий таҳлил усуллари ёрдамида тадқиқ қилинган.