O‘SMIRLARDA AGRESSIYANING NAMOYON BO’LISHI - Aminbayeva, Bayansulu Maxsetbay qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada o‘smirlarda agresiyaning namoyon bo‘lishi o‘rganilgan. Xususan, o‘smirlik davrining xususiyatlari va ularda agressiya darajasining oshishiga qanday omillar ta’sir qilishi, turli adabiyotlardagi o‘smirlik davridagi inqirozlar xususida to‘xtalib o‘tilgan. Agressiya darajasini aniqlash maqsadida tadqiqot olib borilib natijalar qayd etilgan.