XX ASR O‘ZBEK ADABIYOTIDA SEVGI TIMSOLINI TADQIQI - Kimsanova , Rahnamo Solijonovna; Abbasova , Nargiza (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada mumtoz adabiyotdagi adabiy muhit haqida so‘z yuritilib, shu davrda ijod qilgan shoir va yozuvchilar ijodidagi muhabbat namunalari tahlil qilinadi. Hamda XX asr o‘zbek adabiyotida sevgi timsolini tadqiqi haqida ma’lumotlar va adiblarning asarlari haqida bir qancha ma’lumotlar berilgan.