GRAMMATIK TAHLILDA OLAMNING LISONIY MANZARASI - Utegenova, O‘g‘iloy Pardavoyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
O‘zbek tilining grammatik tahlilida qardosh bo‘lmagan tillar bilan chog‘ishtirilishi, o‘xshash va noo‘xshash jihatlarining ba’zi tomonlarini yoritib berish, o‘zbek tilida uchramaydigan birliklar haqida qisqacha ma’lumot