AVTOTRASPORT KORXONASIDA ISHCHILAR MEHNATINI TASHKIL ETISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Jabborov, Dilshod Baxromovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Maqolada avtotrasport korxonasida ishchilar mehnatini taqsimlanishi tushunchasining mohiyati talqin etilgan hamda uning amal qilish tamoyillari va rag‘batlantirish usullari o‘rganilgan. Mehnatni taqsimlash nuqtai nazaridan samaradorligini oshirish bo‘yicha ilmiy-amaliy takliflar ishlab chiqilgan.