KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISH BARQAROR IQTISODIY O‘SISH GAROVI - Shirinova , Shahnoza Abdunabiyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni mamalakatning iqtisodiy rivojlanishi va bandlikni qisqartishning asosiy vositasi ekanligi haqida so‘z boradi.