SMART TA’LIMINING TA’LIM JARAYONIDAGI OʻRNI XUSUSIDA
Keywords:
Ta’lim texnalogiyasi, tendensiya, raqamlashtirish, innovatsiya, suniy intellekt, robototexnika , zamonaviy ta’limAbstract
Ushbu maqolada Smart ta’limning o‘ziga xos xususiyatlardan bir bu ta’lim oluvchi xar qanday insoning qayerda bo‘lishdan va moliyaviy ahvoli qat’iy nazar, barcha insonlarga katta qulaylik berishi, hamma hohlagan joyda ta’lim olish imkonini berishi haqida ma’lumotlar keltirilgan.
References
Н.В. Днепровская, Е.А. Янковская, И.В. Шевцова. Понятийнме основь: концепции смарт-образования. Открьтое образование, 6 (2015)
Б. А. Ахмедов, Н. Шайхисламов, Т. Мадалимов, & Қ. Махмудов (2021). SMART ТЕХНОЛОГИЯСИ ВА УНДАН ТАЪЛИМДА ТИЗИМИДА КЛАСТЕРЛИ ФОЙДАЛАНИШ ИМКОНИЯТЛАРИ. Scientific progress, 1 (3), 102-112.
Дмитриевская Н.А. Смарт образование. Режим доступа: http://www.myshared. ru/slide /72152/
Бектурова З.К., Вагапова Н.Н., Филиал АО «НЦПК «0рлеу» ИПК ПР по г. Астане, г. Астана 3 (2015)
Yuldashev, O. T. (2020). Development prospects of investment insurance product “Unit-Linked”. International Finance and Accounting, 5, 1.
Toshpo‘latovich, Y. O. (2022). THE REPLACEMENT OF TECHNOLOGICAL EDUCATIONAL WORK IN GUIDING SCHOOL STUDENTS TO CHOOSE THE RIGHT PROFESSION.
Toshpo‘latovich, Y. O. (2022). REGARDING THE ORGANIZATION OF WOODWORKING TRAINING IN A NON-TRADITIONAL WAY.
Yuldashev, O. (2018). IMPORTANT FEATURES OF EVALUATING EFFICIENCY OF TAX PREFERENCES. International Finance and Accounting, 2018(4), 40.
Yuldashev, O. (2021). SCIENTIFIC AND TECHNOLOGICAL BASIS OF POTATO DEVELOPMENT. Galaxy International Interdisciplinary Research Journal.
Юлдашев, О. (2022). Talabalar bilimini nazorat qilishda nostandart test topshiriqlaridan foydalanishning ahamiyati. Новый Узбекистан: успешный международный опыт внедрения международных стандартов финансовой отчетности, 1(5), 345-352.
Юлдашев, О. (2022). Smart texnologiyasini texnologiya darslaridagi talqini. Новый Узбекистан: успешный международный опыт внедрения международных стандартов финансовой отчетности, 1(5), 336-344.